InDiMedia Lab

Center for Interaktive Digitale Medier & Oplevelsesdesign driver laboratoriet 'InDiMedia LAB', der er et digitalt medielaboratorium henvendt mod ekperimenter med nye kreative teknologiske koncepter.

Laboratoriets faciliteter består af 1 lokale på i CREATE (Rendsburggade 14), lokale 6.235, fungerer som dynamisk laboatoriemiljø til eksempelvis green screen optagelser, virtual reality, sketching, workshops, usability test og tool tinkering. 

Udlån fra InDiMedia Lab

InDiMedia LAB er henvendt til forskere tilknyttet Institut for Kommunikation, såvel som fagligt motiverede studenteraktiviteter, hvor udlån af laboratoriets faciliteter eller udstyr er muligt. 

Laboratoriets lokaler 6.235 i CREATE (Rendsburggade 14) kan benyttes til faglige aktiviteter, såsom eksperimenter, workshops mm., efter aftale med enten vejleder eller semesterkoordinator/ankerlærer. Laboratoriets lokale kan dog ikke anvendes som grupperum eller bruges som almene arbejdslokaler. Ønskes udlån af lokalet til faglige aktivteter skrives der til vejleder/koordinator/ankerlærer med forespørgsel om brug af laboratoriet, med beskrivelse af aktivitet og ønsket dato. Låner har ansvar for at tilbagelevere udstyr, rydde op og tilbagelevere lokalerne i deres standard opsætning.