Institut for Kommunikation og Psykologi

Benedikte Maria Achen

Benedikte Maria Achen

Benedikte Maria Achen

Lagt online: 10.04.2014

e-mail: achen@achen.eu

Uddannelse

Jeg er uddannet på RUC i voksenpædagogik og læreprocesser (exam.pæd.) og i organisationspsykologi (MA). Desuden har jeg en psykoterapeutisk uddannelse med speciale i terapeutiske interventioner i organisationer.

Dertil en række kortere efteruddannelser for ledere og konsulenter ved forskellige institutter, bl.a. DISPUK, og af systemisk-konstruktivistisk eller psykodynamisk karakter.

Ansættelse

Fra 1987-95 var jeg ansat som intern konsulent i DSB. Siden 1995 har jeg arbejdet som selvstændig ledelses- og organisationskonsulent og har siden 1998 haft psykoterapeutisk praksis.

Arbejds- og interesseområde

Jeg arbejder både i private og offentlige virksomheder, og de sidste par år har givet mig mulighed for at opnå et omfattende kendskab til livet på de amtslige og kommunale arbejdspladser. Først og fremmest løser jeg opgaver, der indebærer udvikling af roller og relationer i organisationen med særligt fokus på lederroller og træning af det personlige lederskab.

For øjeblikket er jeg involveret i udviklingen af det koordinerede lederskab i fusionerende kommuner flere steder i landet. Mit særlige interesseområde er udvikling af "myndighed", "venlighed" og "værdighed" i organisationer.