kommunikation.aau.dkForskningVidensgrupper

Vidensgruppe

Kommunikation, It og LæringsDesign

Vidensgruppen Kommunikation, IT og Læringsdesign (KILD) udforsker hvordan digitale teknologier anvendes til at udvikle nye læringsprocesser I et digtalt netværkssamfund.

Medlemmer af vidensgruppenForskning

Vidensgruppe

Kommunikation, It og LæringsDesign

Vidensgruppen Kommunikation, IT og Læringsdesign (KILD) udforsker hvordan digitale teknologier anvendes til at udvikle nye læringsprocesser I et digtalt netværkssamfund.

Medlemmer af vidensgruppenForskning

KILD arbejder grundvidenskabeligt og med aktions- og praksisforskning i samarbejde med eksterne partnere om IT, læring og didaktik. Her undersøges, hvordan deltagelse, design og intervention kan fremme et rigt og fleksibelt læringsmiljø, som er helt centralt i forbindelse med innovation af uddannelsessektoren, virksomheder og andre organisationer, samt med udviklingen af nye teoretiske begreber og modeller.

KILD’s forskning bidrager til udvikling af nye læringskulturer inden for uddannelsessektoren, i virksomheder og i organisationer. Her bidrager forskningen især til viden om digitale teknologiers samspil med æstetisk og visuel læring, om spilbaseret og legende læring, om menneske-computerinteraktion og om organisatorisk forandring i online, fysiske og hybride formater.

KILDs egne undervisningsaktiviteter er tæt koblede til forskningen i innovative læringskulturer og udgør en væsentlig del af KILD’s overordnede vidensproduktion, der bidrager til pædagogisk udvikling i såvel konkrete læringskontekster som til uddannelsesforskning generelt.

KILD udgør sammen med forskere fra Institut for Læring og filosofi Forskningslab’et: It og LæringsDesign. Lab'et samler en række af landets førende forskere inden for it, læring og didaktik.

Uddannelser

  • NoVA

    Master’s Programme in Nordic Visual Studies and Art Education. Nordic Visual Studies and Art Education (NoVA) educates professionals, practitioners and researchers on contemporary art and education, working with different audiences and communities, digital communication, and visual studies. The main objective of NoVA is to achieve knowledge and skills of the best Nordic values, research, and practices in visual studies and art education.

    Master’s Programme in Nordic Visual Studies and Art Education

  • MIL

    Master i IKT og læring er en 2-årig masteruddannelse for professionelle, der, der arbejder med informations- og kommunikationsteknologi (ikt) i læreprocesser. På uddannelsen arbejdes med kommunikation, læring, medier, teknologi og design.

    Masteruddannelse i IKT og læring

Adresse

Vidensgruppen Kommunikation, It og Læringsdesign | A.C. Meyers Vænge 15 | 2450, København SV