Communication Dynamics (CODY)

Gruppen Communications Dynamics samler forskere, der forholder sig kommunikations- og medieanalytisk til det nybrud, der er sket indenfor kommunikationsfeltet som resultat af nye medieteknologier og den digitale æra – det være sig æstetisk, politisk eller organisatorisk. Fælles er en dynamisk og dialogisk forståelse af kommunikation og medier. Leder af CODY er Gorm Larsen.

Communication Dynamics

• +

Kommunikation, It og LæringsDesign (KILD)

KILD arbejder med at nytænke læreprocesser gennem it, hvor fokus er på it’s muligheder for at kvalificere og facilitere læring samt styrke kreativitet og innovation. KILD udgør sammen med forskere fra Institut for Læring og filosofi Forskningslab’et: It og LæringsDesign. Lab’et samler en række af landets førende forskere inden for it, læring og didaktik. Leder af ILD-K er Mie Buhl.

Kommunikation, It og LæringsDesign

• +

Science, policy and Information Studies (SPIS)

The objective of the knowledge Group is to develop knowledge about scholarship and informational dynamics in all their forms and configurations. The knowledge group combines studies of academic and societal networks of humanities scholarship and beyond with research on intelligent access, prediction, analytics and ethics of information in the face of large amounts of data. Head of SPIS: Birger Larsen.

The knowledge Group Science, policy and Information Studies

• +

The Center for Applied Game Research (CEAGAR)

Center for Applied Game Research (CEAGAR) koordinerer forskningen på tværs af de institutter på Aalborg Universitet, der arbejder med anvendt spilforskning. Målet er at udnytte spils potentiale til at skabe mere underholdende, mere lærerige og mere meningsfulde oplevelser for de tusindvis af danskere og milliarder verden over, der hver dag bruger digitale spil. Det er bl.a. en central opgave for centret at imødekomme en stigende interesse blandt undervisere i at anvende computerspil og spildynamikker til at fremme læring i undervisning og træning.

CEAGAR

The Humanomics Research Centre

Humanomics

The Humanomics Research Centre is a meta-research unit focused on studying the academic and societal networks of humanities scholarship and beyond.

The Humanomics Research Centre