Hør en podcast med Ulla Holck om kommunikativ musikalitet som grundlag for musikterapi

I podcasten "Musikterapi – kommunikation og fællesskab gennem musik" kan du høre Ulla Holck fra Aalborg Universitet fortælle om, hvad musikterapi er, og hvordan det virker. Og om hvordan musikterapi kan gøre en forskel blandt andet for mennesker med autisme og demens.

Podcasten tager udgangspunkt i teorien om kommunikativ musikalitet som grundlag for musikterapi. Kommunikativ musikalitet en fælles betegnelse for en række musikalske træk, der er i mellemmenneske samspil (bag om ordene), som blandt andet handler om puls, timing rytme, klang og dynamik.

Læs mere og hør podcasten "Musikterapi – kommunikation og fællesskab gennem musik"