Institut for Kommunikation og Psykologi

InDiMedia LAB

InDiMedia LAB

Center for Interaktive Digitale Medier & Oplevelsesdesign driver laboratoriet 'InDiMedia LAB', der er et digitalt medielaboratorium henvendt mod ekperimenter med nye kreative teknologiske koncepter.

Laboratoriets faciliteter består af to lokaler på Nordkrafts 10. sal - lokale 10.12 og 10.13. Det ene lokale fungerer som aflukket GAME LAB til spilstudier og 3D Print lab. Det andet lokale fungerer som dynamisk laboatoriemiljø til eksempelvis green screen optagelser, virtual reality, sketching, workshops, usability test og tool tinkering. 

 

OVERSIGT OVER LABORATORIET

 

UDLÅN FRA INDIMEDIA LAB

InDiMedia LAB er henvendt til forskere tilknyttet Institut for Kommunikation, såvel som fagligt motiverede studenteraktiviteter, hvor udlån af laboratoriets faciliteter eller udstyr er muligt. 

Laboratoriets lokaler (10.12 og 10.13) kan benyttes til faglige aktiviteter, såsom eksperimenter, workshops mm., efter aftale med enten vejleder eller semesterkoordinator/ankerlærer. Laboratoriets lokaler kan dog ikke anvendes som grupperum eller bruges som almene arbejdslokaler. Ønskes udlån af lokalet til faglige aktivteter skrives der til vejleder/koordinator/ankerlærer med forespørgsel om brug af laboratoriet, med beskrivelse af aktivitet og ønsket dato. Låner har ansvar for at tilbagelevere udstyr, rydde op og tilbagelevere lokalerne i deres standard opsætning.

 

SE OVERSIGT OVER LABORATORIETS UDSTYR OG PROCEDURE FOR UDLÅN

 

INFO OM INDIMEDIA LAB

JENS F. JENSEN
PROFESSOR, LEDER AF INDIMEDIA
jensf@hum.aau.dk

PETER VISTISEN
ADJUNKT
vistisen@HUM.aau.dk

RAMESHNATH KALA KRISHNASAMY
ph.d.-studerende
krishnasamy@hum.aau.dk