Institut for Kommunikation og Psykologi

Kort & godt om PSYKOTERAPI af  Esben Hougaard og Ole Karkov Østergård

Kort & godt om PSYKOTERAPI af Esben Hougaard og Ole Karkov Østergård

I Kort & godt om psykoterapi beskriver Esben Hougaard og Ole Karkov Østergård de mest udbredte retninger inden for psykoterapi, og hvordan de virker. Bogen fortæller endvidere om psykoterapi ved forskellige psykiske lidelser, og den giver et overordnet indblik i den vigtige forskning på området.

Hvad er psykoterapi? Hvilke forskellige retninger er de mest almindelige? Hvordan virker psykoterapi? Hvordan foregår det i praksis?


KORT & GODT OM PSYKOTERAPI kommer rundt om alle de væsentlige aspekter ved psykoterapi. Den fortæller om de mest udbredte retninger, og om hvordan og hvorfor de virker. Den fortæller om psykoterapi ved forskellige psykiske lidelser, og den giver et overordnet indblik i den vigtige forskning bag psykoterapien og dens virkningsmekanismer.

Bogen henvender sig både til fagfolk og privatpersoner. Den er til dig, der ønsker faglig indsigt i psykoterapi som behandlingsmetode, og til dig, der ønsker praktisk viden om, hvordan psykoterapi helt konkret foregår, og hvornår det er hensigtsmæssigt at søge hjælp.

Læs mere og se uddrag af bogen på forlagets  hjemmeside

 Ole Karkov Østergård er tilknyttet Center for Qualitative Studies og leder af  Universitetsklinikken på Aalborg Universitet. Se andre bøger fra Center for Qualitative Studies.