Richard Shusterman appointed as honorary doctor at Aalborg University on April 21

Renowned American philosopher Richard Shusterman is appointed honorary doctor of the Faculty of Humanities on April 21st 2016. He is giving a guest lecture on Somaesthetics and the Art of Living.

D. Phil. Professor Richard Shusterman has a long-standing educational and professional career as a philosopher. He is currently the Dorothy F. Schmidt Eminent Scholar in the Humanities and Professor of Philosophy and English at Florida Atlantic University (Boca Raton), where he is director of its Center for Body, Mind, and Culture.

Shusterman’s research is prolific and he has published many internationally recognized publications in nearly 18 languages and holds honorary positions in universities and research institutions worldwide (in the West and the East). More about Richard Shusterman's appointment (in Danish)

Lecture on Ethics and Aesthetics

Shusterman visits Aalborg University on April 18th to 21st. His gives a guest lecture on April 19th 2016 at 13:00 – 15.00 at Kroghstræde 3 entitled: Ethics and Aesthetics: From Pragmatism to Somaesthetics and the Art of Living.