New journal on interdisciplinary psychology sees the light of day

THe journal, Human Arenas, will provide a new outlet for research into psychology, culture and meaning starting in March 2018.

The journal is being launched by Springer and will be headed by two editors-in-chief: Pina Marsico and Luca Tateo from Centre for Cultural Psychology at Aalborg University. Human Arenas will publish a mix of theoretical and empirical studies, focusing on the analysis and critical discussion of crucial, meaningful data.

More information

About the editors: