Seminar: Skab Rum til Leg

Seminar: Skab Rum til Leg

Dette er første seminar i en række, der skal skabe en større forståelse for hvad leg er, og hvordan legen kan give os nye muligheder.

Tidspunkt

06.12.2017 kl. 10.00 - 14.00

Beskrivelse

Onsdag d. 6.december kl. 10-14 inviteres alle interesserede til et inspirerende legeseminar i Play Lab på Aalborg Universitet.

Arrangementet er resultatet af et samarbejde mellem Ann Charlotte Thorsted (leder af Play Lab), Helle Skovbjerg (Ludotorium) og Mathias Poulsen (stifter af legefestivalen CounterPlay). Formålet med initiativet er at skabe en større forståelse for hvad leg er, og hvordan legen kan give os nye muligheder. Over den kommende tid vil vi derfor afholde en række seminarer, der kommer rundt om legen.

På dette første seminar vil vi undersøge, hvordan man skaber rum og stemninger, der inviterer til leg. Når vi føler os trygge nok til at lege, tør vi også være mere åbne, slippe vores fantasi løs, sætte os selv på spil, og tro på, at mere kan lade sig gøre. Seminaret er bygget op omkring et “play jam”, en kreativ designproces, hvor deltagerne udvikler lege og aktiviteter til egen praksis. På en ”jammende”, legende måde vil vi udfordre hinanden og hjælpe hinanden til at finde på lege, som I selv kan tage med hjem og bruge på netop den måde, som passer bedst til jeres egen organisation.

Undervejs vil de tre arrangører krydre dagen med korte teoretiske indspark for at sætte den nyeste forskning I spil.

Tilmelding og yderligere information

Adresse

Play Lab Nordkraft, Teglgaards Plads 1, 10. etage 9000 Aalborg

Gå til arrangementslisten